Beneficii

FARA AMENZI ABSURDE

Nu suntem adeptii penalizarilor absurde, ne dorim modele care sunt ambitioase, independente si care doresc la fel de mult ca noi sa evolueze atat pe plan personal cat si pe profesional.Consideram ca amenzile sau sistemul de penalizare NU sunt necesare atunci cand lucrezi cu oameni dedicati.

COMISIONUL CRESTE ODATA CU INCASARILE

La foarte mult studiouri, procentul pe care il incaseaza modelul este constant, indiferent de incasari.
Planul nostru financiar prevede ca procentul sa creasca pe masura ce incasarile sunt mai mari, astfel se porneste de la un procent MINIM de 50% ajungand sa primesti chiar si la 80% din suma totala.

NU AI MAI LUCRAT? ITI OFERIM TOT SUPORTUL DE CARE AI NEVOIE

Fie ca optezi pentru un salariu fix de 4.000 LEI/luna sau pentru planul financiar de procent + Bonus, in cadrul companiei noastre, vei gasi siguranta, confortul si increderea de sine necesare pentru a obtine rezultatul financiar pe care ti-l doresti. Suntem alaturi de fiecare model care doreste sa invete, sa se dezvolte si nu in ultimul rand care doreste sa castige foarte multi bani. Sedinte foto profesionale Vei beneficia de sedinte profesioniste si vom avea grija sa ai un profil cat mai bine pus la punct.

TRAINING

Vom incepe procesul de training pornind de la o evaluare simpla, in cadrul careia vom putea stabili IMPREUNA o strategie pentru un inceput cat mai confortabil si prolific in acest domeniu. Durata trainingului se va putea estima abia dupa aceasta evaluare prealabila.Trainerii nostrii au foarte multa experienta si au pregatit zeci de modele care au reusit in acest domeniu. Inca de la inceput iti vom explica pasii ce trebuie urmati pentru a face performanta in acest domeniu, fie ca e vorba de activitatea online sau cea offline. Cerem in schimb ambitie si perseverenta pentru reusita ta.

Te vom invata cum sa pozezi, sa iti pui in valoare calitatile in fata camerei, astfel, in scurt timp totul va fi ca o joaca, dar, de pe urma careia vei putea castiga si bani.

Micile imperfectiuni vor disparea ca prin magie din fotografiile finale deoarece , vom decide impreuna detaliile ce trebuie editate in fotografii, pentru ca, in final sa iasa un produs de cea mai buna calitate.

TOP