Lucrezi in studio ?

Ce este important ca tu sa stii:

SALARIU & PROCENTE

Primesti intre 50-80 % din incasari. Suna bine nu-i asa? Mai mult decat atat, iti oferim un salariu fix de 4.000 LEI/luna, indiferent de suma generata. In cadrul companiei noastre, vei gasi siguranta, confortul si increderea de sine necesara pentru a obtine rezultatul financiar pe care ti-l doresti.

Bonusuri:

Primesti intre 50% si 80% din incasari! Si in plus...

180 LEI

dupa ce ai castigat 1.000 lei intr-o saptamana!

450 LEI

dupa ce ai castigat 2.000 lei intr-o saptamana!

750 LEI

dupa ce ai castigat 2.500 lei intr-o saptamana!

1500 LEI

dupa ce ai castigat 3.000 lei intr-o saptamana!

3000 LEI

dupa ce ai castigat 4.000 lei intr-o saptamana!

3750 LEI

dupa ce ai castigat 4.500 lei intr-o saptamana!

4500 LEI

dupa ce ai castigat 5.000 lei intr-o saptamana!

7200 LEI

dupa ce ai castigat 8.000 lei intr-o saptamana!

9000 LEI

dupa ce ai castigat 10.000 lei intr-o saptamana!

10.800 LEI

dupa ce ai castigat 12.000 lei intr-o saptamana!

12.600 LEI

dupa ce ai castigat 14.000 lei intr-o saptamana!

13.500 LEI

dupa ce ai castigat 15.000 lei intr-o saptamana!

NOTORIETATE

Poate te intrebi de ce n-ai auzit de noi pana acum si de ce n-am practicat o promovare agresiva ca si ceilalti? Raspunsul este simplu: N-am avut nevoie! Avem peste 15 ani de activitate si suntem printre primele studio-uri deschise in Iasi, avem notorietate, am creat un grup exclusivist iar modelele au venit prin recomandare pentru ca am oferit mai mult decat restul si au dorit sa ramana in compania noastra.

PROFESIONALISM

Probabil ai schimbat cateva studio-uri pentru ca una ai vazut in anunturi si alta ai primit cand ai ajuns. La noi primesti exact ce spunem si inca ceva in plus! Intotdeauna am recrutat modele serioase si ambitioase. Am fost rigurosi in selectie si nu am avut fluctuatii de personal pentru ca ceea ce am promis, asta am facut si oferit. Stim ca nu este placut sa te obisnuiesti cu colege care pleaca si sa te adaptezi la altele noi. Am diminuat acest inconvenient. Suna bine nu-i asa?

CONSTRANGERI

Nu te constrangem cu absolut nimic, poti veni la noi si iti facem alt cont iar daca nu esti multumita, poti sa pleci de la noi cu contul. De ce? Pentru ca stim ce oferim fata de concurenta.

DOTARI STUDIO

Stim ca unul din asptectele importante pentru fiecare din modele este spatiul efectiv in care isi petrece timpul - camera de lucru. Venim in intampinarea acestei nevoi, creand proiecte de camera cu design elegant si in acelasi timp foarte primitor, pentru a te putea simti in permanenta confortabil si in acelasi timp rasfatata. Fiecare camera de lucru este conceputa dupa o viziune si un proiect individual astfel ai posibilitatea sa oferi vizitatorilor diversitatea si imaginea de care stim ca este atata nevoie in acest domeniu, fara a exista riscul ca acestia sa se plictiseasca de acelasi "peisaj" zilnic.

TEHNIC & ARTISTIC

Fie ca vorbim de camere de filmat, monitoare, etc., investim mereu in echipamente tehnice de ultima generatie. Suntem in permanenta preocupati ca decorurile sa respecte ultimele tentinde in materie de design interior. Stim ca numai in acest mod, te vei putea simti in permanenta in largul tau.

ECHIPA

La noi vei gasi o echipa prietenoasa si cinstita cu tine si castigurile tale. Suntem intelegatori cu nevoile tale si te sustinem in demersurile pe care doresti sa le intreprinzi.

Ia legătura cu noi prin completarea formularului nostru de contact!

TOP