Nu ai lucrat niciodata?

Ce este important ca tu sa stii:

CASTIGURI

Colaborarea cu studioul nostru, iti va indeplini visele mult mai devreme decat ti-ai imaginat. In doar o saptamana iti vei putea permite sa te muti in chirie la un apartament de lux din centrul orasului, sa achizitionezi ultimul model de telefon in doua saptamani sau sa-ti cumperi hainele pe care le-ai vazut acum 3 zile. Alfel spus, toate dorintele tale se pot realiza in cel mai scurt timp. Suna bine nu-i asa? Tot ce trebuie sa faci este doar sa vii la interviu pentru a te convinge. Nu pierzi nimic, corect ? Te asteptam! :)

SALARIU

Fie ca optezi pentru un salariu fix de 4.000 LEI/luna sau pentru planul financiar de procent + Bonus, in cadrul companiei noastre, vei gasi siguranta, confortul si increderea de sine necesare pentru a obtine rezultatul financiar pe care ti-l doresti.

Primesti intre 50% si 80% din incasari! Si in plus BONUSURILE...

180 LEI

dupa ce ai castigat 1.000 lei intr-o saptamana!

450 LEI

dupa ce ai castigat 2.000 lei intr-o saptamana!

750 LEI

dupa ce ai castigat 2.500 lei intr-o saptamana!

1500 LEI

dupa ce ai castigat 3.000 lei intr-o saptamana!

3000 LEI

dupa ce ai castigat 4.000 lei intr-o saptamana!

3750 LEI

dupa ce ai castigat 4.500 lei intr-o saptamana!

4500 LEI

dupa ce ai castigat 5.000 lei intr-o saptamana!

7200 LEI

dupa ce ai castigat 8.000 lei intr-o saptamana!

9000 LEI

dupa ce ai castigat 10.000 lei intr-o saptamana!

10.800 LEI

dupa ce ai castigat 12.000 lei intr-o saptamana!

12.600 LEI

dupa ce ai castigat 14.000 lei intr-o saptamana!

13.500 LEI

dupa ce ai castigat 15.000 lei intr-o saptamana!

DISCRETIE

Nimeni din Romania nu te poate vedea. Site-urile cu care noi colaboram, nu permit accesul din tara.

SPRIJIN

Te ajutam pas cu pas pentru a-ti atinge obiectivele. Oricare din modelele cu experienta care astazi castiga cateva zeci de mii de lei lunar, la inceput, erau in aceeasi situatie ca tine: nu aveau experienta, erau nesigure de reusita lor, nu aveau incredere ca sumele respective pot deveni realitate.Succesul a venit dupa ce au facut primul si cel mai important pas: Programarea la interviu.

CARIERA

Esti intr-o etapa a vietii cand iti doresti mai mult sau poate sa iesi dintr-un impas financiar si nu stii cum. Poate te gandesti sa pleci in afara tarii. Nu este o solutie. Acest job poate fi unul temporar. Poate o saptamana, doua, 1 luna... Contractul se poate incheia in clipa in care tu decizi. Poti sa-ti continui cariera la care ai visat: economist, doctor, contabil sau poti face asta in paralel cu facultatea sau cu jobul. De ce nu?

ETICA

Nu este nimic gresit in a vorbi cu oameni, nu te injosesti si mergi cat de departe doresti. Stim ca te intrebi daca este etic sau moral. Sa vorbesti cu straini si sa ii lasi sa se bucure de frumusetea ta, nu este deloc josnic. Corect ? O buna perioada de timp, era un subiect sensibil sa vorbim despre senzualitate, seductie sau erotism. Traiam in vremurile in care "gura satului" era mult mai importanta decat orice realitate a individului. Din fericire au trecut acele timpuri si astazi vedem din ce in ce mai des ca oamenii care au succes sunt acei oameni care isi urmeaza visurile, care isi depasesc limitele si care cred in ceea ce fac indiferent de cat de greu este, corect ?

OBIECTIVE/PERFORMANTA

Fie ca vorbim despre sume cu 2, 3 sau 4 zerouri/luna, te vom ajuta sa obtii nivelul de performanta dorit, bazandu-ne pe experienta dobandita in cei peste 12 ani de activitate.

LOCATIA

Locatia: Este centrala, mediu de lucru placut si o echipa fantastica. Sediul companiei este situat la 3 minute de fundatie. Mijloacele de transport in comun sunt la mai putin de 200 metri.

Ia legătura cu noi prin completarea formularului nostru de contact!

TOP