Salut! Hai sa facem cunostinta. Noi suntem NightWhisper


Ne-am remarcat prin seriozitate si profesionalism ca fiind o companie stabila si in continua dezvoltare.

Avand o experienta de peste 15 ani, va oferim sansa de a lucra intr-un astfel de domeniu, in conditii de top, legale, intr-o locatie de 950 mp special amenajata pentru a crea o atmosfera degajata si plina de siguranta.

NightWhisper Studio este localizat in Iasi, este amplasat intr-o cladire cu 4 etaje, dotat cu echipamente de ultima generatie pentru fotografii de o calitate superioara, calculatoare foarte performante si monitoare LED, camere video profesioale, decoruri cu design modern si atractiv, iar toate aceste lucruri vor atrage pur si simplu membri care sa-ti admire frumusetea si inteligenta.

Poate te intrebi de ce n-ai auzit de noi pana acum si de ce n-am practicat o promovare agresiva? Raspunsul este simplu: N-am avut nevoie! Avem peste 15 ani de activitate si suntem printre primele studio-uri deschise in Iasi, avem notorietate, am creat un grup exclusivist iar modelele au venit prin recomandare pentru ca am oferit mai mult decat restul si au dorit sa ramana in compania noastra.
Personalul nostru calificat si bine instruit va sta la dispozitie si raspunde tuturor cerintelor tale, ridicandu-se la cele mai inalte standarde de profesionalism.

Un lucru foarte important este faptul ca nici unui model ce lucreaza din studioul nostru, nu-i poate fi accesat profilul de persoane din Romania. Multumim modelelor noastre pentru increderea acordata pana acum si le promitem in continuare, promptitudine, seriozitate si profesionalism.

Echipa

Prietenoasa si cinstita cu tine si castigurile tale. Suntem intelegatori cu nevoile tale si te sustinem in demersurile pe care doresti sa le intreprinzi.

Locatia

Centrala, mediu de lucru placut si o echipa fantastica. Sediul companiei este situat la 3 minute de fundatie.

Experienta

Avem peste 15 ani de activitate si suntem printre primele studio-uri deschise in Iasi. De ce suntem inca aici? Pentru ca stim ce facem!

Generozitate

Cele mai mari procente din Iasi! Nu aruncam cifre pompoase ca sa te amagim si cand ajungi sa lucrezi, observi ca nu-i asa. Ce spunem EXACT asta primesti. Pe testate!

TOP